Viikonlopun Raision kr näyttelyn lopputuloksista lauantaiset on netissä. Hyvä. Onnea menestyneille ja varsinkin bolognese Meadow's Wolf Leonora joka oli VSP ja sai toisen sertinsä. Ja kun pienemmät tekevät työt isot hilluvat kotona ihan uudella santakasallaan:

Kuningatar Ruska ja prinssipuoliso Roni:

Ja myös kruununperillinen Manu oli mukana:

Mutta sunnuntain loppukilpailun tiedot ei ole missään eikä ole ensimmäinen kerta tämän näyttelyn kohdalla kun tulospalvelu väsähtää ennen loppua. Mutkien kautta sain tietää että norwichinterrieri oli BIS-2. Hienoa ja Onnea Konsta!

Raision näyttelystä ostettiin Ruutille uusi häkki. Tarkkojen etukäteismittausten mukainen ja siitä huolimatta häkki ei mahtunut autooni. Kauan haaveilemani uusi auto on pakko saada!  

Sunnuntaina lähdimme miehen autolla ja uudistimme hienon tilavan häkin.  Ruuti osallistui ensimmäisen kerran pelastuskoirien maastoalkeisiin. Päivä oli kuuma ja tuuleton joten hajun saaminen kokemattomalle oli vähän vaikeaa. Jäljestäminen jota on kotonakin tehty olisi onnistunut paremmin. Kaikki 3 maalimiestä kuitenkin löytyivät! Ihan tyydyttävä alku ensikertalaiselle.

Ja maanantaina autokauppaan ostoksille! Rahat joita ei edes ollut menivät, mutta kun auto tulee niin sitten mahtuu Ruuti häkkeineen kyytiin. Kyllähän auton vaihtoa oli jo ennenkin suunniteltu. Illalla oli tutustuminen pelastuskoirien rauniotreeneihin ilman koiraa.