Ruutin ensimmäiset viralliset näyttelyt kotimaassa on nyt sitten käyty. Lauantaina Helsinki Winner-10 tuomaroi Marija Kavcic Sloveniasta ja sunnuntaina Stelios Makaritis Kreikasta.

Täysin tuntemattomia tuomareita minulle joten eivät taida arvostella norwicheja ollenkaan. Kauniit koirat voittivat ja paljon onnea heille! Me emme menestyneet kumpanakaan päivänä ja syykin oli jokseenkin sama: Etuliikkeet. Ne vaativat vielä paljon aikaa jotta kiinteytyisivät. Mutta mukavaa oli osallistua pitkästä aikaa Helsingin näyttelyyn koiran kanssa.

Kuvissa Ruuti "karvapallero" lauantaina kehässä. Sunnuntaiksi oli turkkia jo vähän siistitty kasvattajan ansiosta ja nyt opettelen sen kunnolla itse tekemään. Kiitos kuvaajalle:

  

Bolognesi rintamalla sisar vei 9kk ikäisen Jefree Luma Tomion kanssa ensimmäisessä oikeassa "näyttelyharjoituksissa" lauantaina HelJunW-10 tittelin ja sertin ja seuraavana päivänä harjoittelu tuotti tulosta: JunV-10, PU-1 toinen serti ja V-10 ja ROP!  Ryhmäkehä meni läpikävelynä mutta ei kai kaikkea voi saada. Pistäkää paremmaksi jos pystytte. Ja vielä kerran:Onnea!!!!