Tallinna KV käyty talvisessa, kylmässä ja tuulisessa säässä. Sakuhalli on todettu oikein mukavaksi näyttelypaikaksi. Menestystä ei tullut mutta muuten oli mielenkiintoinen matka.

Ensin eksyimme hotelliin mennessä ja teimme oikein kunnollisen Tallinnan seudun ympäriajon. Hotellin löydyttyä se oli oikein miellyttävä paikka ja menemme sinne varmasti uudelleen. 

Näyttelymenestystä ei tullut, mutta kovin korkealle en arvostanut ruotsalais tuomariakaan jota en ensin muistanut ollenkaan, mutta nähdessäni henkilön muistin menneisyydestä ettei ainakaan norwicheista ymmärrä mitään. Ruutilla oli vauhti päällä ja esiintymisemme ei myöskään ollut ollenkaan kohdallaan ja se vähän harmittaa kun kilpailu ei ollut luokassamme kummoistakaan ja junnusertiä ei jaettu.

ROP ja VSP koirat olivat kuitenkin kauniita ja Onnea heille! 

Sitten iski väsymys ja lähdimme ajoissa satamaan. Seurasimme puolituttujen autoa jonka tiesimme menevän satamaa ja löysimme itsemme väärän laivayhtiön autojonosta. Siispä siirsimme itsemme oikeaan paikkaan ja odotimme lähtöä. Ruokaillessa ihmettelimme viivyttelyä lähdössä, kunnes tuli kuulutus: Autokannen luukkua ei saada kiinni jäätymisen vuoksi ja matkaan lähtö viivästyy. Onneksi oli hytti missä sai hyvät ruokalevot. Lähtö viivästyi puolitoista tuntia.

Helsinkiin saavuttuamme lähdimme hakemaan Urhoa Lohjalta ja sitten kotiin!