Valokuvia olen yrittänyt ottaa koirista, mutta aina on pimeää ja kuvat surkeita. Silloin kun aurinko edes vähän pilkahtaa olen töissä

Aida kasvaa ihan silmissä. Eläväinen pentu ja aina jokapaikassa. Vessaankaan ei pääse millään nopeudella ja tyylillä niin, ettei Aida jo istu siellä odottamassa. Vain kerran on tullut hätä ja peljästys. Olimme ulkona kodin vieressä hevoslaitumella leikkimässä ja jo pois lähdössä, kun sain ajatuksen mennä piiloon ison kiven taakse. Aida puuhasteli narupallon kanssa ja sitten huomasi olevansa yksin!!!! Kuvittelin koiran pelästyneenä tulevan takaisinpäin ja sitten löytää minut piilosta. Mutta Aida otti jalat alleen ja kiljuen juoksikin kotiin ulko-oven taa ja haukkui ja huusi niin että Rauno tuli sisältä katsomaan mitä kamalaa on tapahtunut. Ja voi sitä Aidan riemua kun löytyi tuttuja.

Tänään sain puhelun töihin. Mies soitti ja epäili Aidan pureskelleen ja syöneen keittiön patterista pienen kovaa muovia olevan osan. Lattialla oli jäljellä vain murut. Onneksi olin töissä Johannan kanssa, joka on mm myös klinikkaeläinhoitaja. Johanna neuvoi että käy ostamassa tankoparsaa ja syötä sitä ja jos ei syö sellaisenaan laita siihen jotain hyvää hajua. Liota vaikka nakkipaketissa olevassa liemessä. Parsan pitkät kuidut kietoutuvat mahdollisten palojen ympäri ja tulevat "paketoituna" turvallisesti ulos. Niin kävin kaupassa ja ostin pari purkkia parsaa ja lihalientä, kun ajattelin niitä siinä liottaa jos sellaisenaan ei kelpaa.  Slurps vaan kuului, kun Aida söi kolme pitkää parsanpalaa sellaisenaan. Asiaa auttoi varmaan myös se, että Ruuti söi myös yhden parsan.  Kaappiin jäi vielä toinen purkki varalle.

Neiti Aidaehtiväinen on myös oppinut kaikenlaista pientä. Istuu, menee maahan, tulee sivulle, tappaa pökertyneitä kärpäsiä, kiipeää vaikka miten, jos haluaa katsoa ikkunasta ulos, osaa koskettaa nenällään peukaloa niin saa namia ja kaikkea muuta todella hyödyllistä.

Ruuti on Aidan tulon jälkeen alkanut syömään kunnolla ja kelpaa vaikka mikä ruoka!!! Ennen ei kelvannut vaikka mitä olisi tarjonnut. Täytyy vain pitää vahtia ettei pääse lihomaan.

Rokotuksiinkin menoa pitää vähitellen suunnitella kunhan ell Tiina kotiutuu kaukoidän matkaltaan. Kun rokotukset on kunnossa voimme lähteä maailmaa valloittamaan.