Koirat autoon ja menoksi. Viimsin näyttely Tallinnassa oli mukavalla paikalla ja lauantainen venäläistuomari Oleg Yancheng todella positiivinen yllätys. Iäkkäämpi gentleman vaaleassa kesäpuvussa josta sain ensimmäisen hikikohtauksen, kun ajattelin hänen närkästyvän kun Ruuti ja Aida hyppäävät naamaa pesemään.
Mutta koirat käyttäytyivät ja esiintyivät hyvin ja tuomarin koirankäsittely oli todella super taitavaa ja miellyttävää. Tunsi jopa rotua ja arvostelut sen mukaisia.
Arvostelut tuli venäjäksi ja eräs ystävällinen rouva käänsi senverran että tiedän tuomarin pitäneen Aidasta todella paljon.  Ruuti oli rungoltaan pitkä ja matala ja "rullahäntä" ei miellyttänyt.
Aidalle jun ERI/1 junserti ROP-juniori ja PN-2

Ruutille EH

Seuraavana päivänä jatkettiin samassa paikassa vain tuomari oli vaihtunut romanialaiseen Lokodi Csaba Zsoltiin. Hän piti selvästi kookkaammista koirista ja tuloksena Aidalle jun ERI/3 ja PN-3.

Ei sekään huonosti juuri 10 kk täyttäneeltä    Juniorisertin vei Aidan puolisisko joka on tuotu Ranskasta Latviaan.

Ruuti jatkoi EH:lla. Ainoastaan komea turkki miellytti tuomaria. 
Koirien esiintyminen ei ollut niin hyvää kuin eilen. Oliko syynä matkaväsymys vai kuuma keli jää arvoitukseksi, mutta tyytyväisinä onnistuneesta matkastamme lähdimme kotiin.

Aidan pepsodenthymy ulkomailla:

1341288076_img-d41d8cd98f00b204e9800998e