Monet ovat kyselleet ja ihmetelleet, että mitenkä et ole Aidan odotuksesta ja tulosta  sen enempää etukäteen hehkutellut kuten tapanani on.

Vastaus on yksinkertainen: En tiennyt asiasta.  Kyllä Sari joitakin kertoja mainitsi, että kun Mocca saa pentuja niistä tulee sitten yksi meille. EN OTTANUT TODESTA.

Meillehän piti tulla witsi seuraavaksi ja toinen aussie sitten kun Ruuti on jo vähän vanhempi ja Maaritille tehty kiireetön varaus sitten joskus, ehkä muutaman vuoden päästä tulevasta pentueesta.

Mutta Heinolan näyttelyn jälkeen jäi vaivaamaan mieltä, kun Sari taas mainitsi Moccan pennusta. Kotiin päästyämme soitin Maaritille ja ihmettelin asiaa, että mitä se Sari oikein puhuu.  Maarit kertoi, että he olivat jo ajat sitten päättäneet että Moccan pentu muuttaa meille ja pitääks sunkin asiasta jotain tietää? No olishan se kivaa vähän jotain tietää että osaisi sitten edes ruokaa varata.

Kun pentue oli syntynyt alkoi valmistelu pennun tuloon. Ruutilla oli nimi valmiina tullessaan, mutta nyt piti keksiä nimi tulokkaalle. Metsälenkillä ollessa ajattelin että otetaan nimi joka viittaa pennun italialaiseen isään. Pizza, Spagetti, Fiat, Pavarotti, Verdi. Siinä se. Olen joskus nähnyt Verdin elämänkerrasta tehdyn sarja ja se oli loistava. Kuten myös Verdin musiikki ja sieltä löytyi Aidan nimi. 

Sitten koitti luovutusikä ja pitihän pentu kotia hakea, kun kerran oli meille muuttamassa.

Jotenka Aida on kai sitten yllätyspentu ja myös väritykseltään. Olin ajatellut, että seuraava olisi musta tricolori mutta blue merlehän sieltä sitten tuli.

Tänään viimeksi mies sanoi, että ei noista vois kummastakaan luopua. Ei voiskaan.