Harjavaltaan lähdettiin sateisessa ilmassa tutustumaan tuomariin Miodrag Vretenicic Montenegro. Ei ihan niin tietämätön ja "helppo nakki" kuten yleensä ajatellaan tiesmistä tulleista tuomareista. Luullakseni narttujen sertikin jäi jakamatta kokonaan. Ilman luetteloa ja kahden villin koiran kanssa toisten seuraaminen jäi vähemmälle. Mutta omat tulokset:

Aida, Glenhouse's Youre Myheart, pentuluokassa arvostelu: 

"Good size, good proportions, typical body, good temperament, nice head, correct bite & neck, good angulations good movment and handling, good coat. Very Promising"  ja tuloksena 1/kp ja ROP-pentu

 Ruutista, Glenhouse's ViuVau, tuomari ei tykännyt ollenkaan. Saimme taas sen kananpojankeltaisen muovinauhanpätkän eli H. Arvostelu:

"Good size, proportions not correct, good temperament, typical head, correct bite & neck, back must be stronger, tail is not correct carrier, angulations not correct, movements not correct, good coat, good handling"

Onhan Ruutissa virheensä eikä alunperinkään näyttelytähdeksi otettu, mutta en ihan nyt ole kaikilta osin samaa mieltä tuosta arvostelusta. Mutta näin tälläkertaa ja ensikerralla toisinpäin.

V-pentueen maineen pelasti Ruutin veli Reino joka sai kolmannen sertinsä ja oli VSP. Rop oli  R&R puolisisar Ququ. Ja jos Reino suorittaa kunniallisesti huomisen luonnetestin tulee siitä V-pentueen ensimmäinen valio! Wau.