Tuurin kr näyttelyssä oli kylmää, tuulista ja sadetta. Tuomarina Elena Ruskovaara. Miellyttävän oloinen  tuomari koiralle ja koiran esittäjälle.

Uroksia seuraillessa ajattelin että ei sinistä nauhaa huonompaa kuitenkaan tule, mutta kaikki on näköjään mahdollista. Tuomarin linja ei pitänyt loppuun asti ja niinpä kävelimme kehästä ulos keltainen muovinauhan palanen kädessä ulos.

Arvostelussa luki: "Erittäin pentumainen tässä kehitysvaiheessa. Liian matala ja pitkä narttu, jolla erinomainen vahva luusto, ilmeikäs mallikas pää, ryhdikäs kaula. Tyypillinen takaosa. Hyvät ponnekkaat liikkeet ja mallikas askelpituus. Yksityiskohdissa potentiaalia, mutta mittasuhteet nyt aivan hassut"

Nyt me hassunkuriset jäämme kotiin kasvattamaan jalkoja ja trimmaan myös Ruutilta sen upean ja runsaan turkin rintakehästä ja takaa lyhyeksi, koska tuomarit eivät näköjään "löydä" koiraa karvan alta.

Tyytyväinen olen siihen että liikkeet ovat kunnossa. Kauniisti liikkuvalla koiralla ei ole rakenteessa yleensäkään pahoja vikoja ja taas huomattiin myös Ruutin kaunis pää.

Velipojat pistivät paremmaksi taas tälläkin kertaa G. Vital Cosmopolite "Cosmo" oli PU-2 vara-sertillä ja Veihaivei PU-4. Hyvä V-pojat ja Onnea!