Tauon jälkeen Vuodatus taas toimii vaikka kuvien siirto ei vielä onnistu joten viimeisimmät päivitykset. Kuvat lisätty myöhemmin.

Seuraava näyttelyalue oli vastakkaisella puolella Tallinnaa kuin Viimsi. Ihan suoraa paikkaa emme löytäneet, mutta kysyvä ei edelleenkään tieltä eksy Virossakaan. 

Näyttelyalue oli joku entinen/nykyinen? lehmä/possula? tms. Mutta paikkana ihanteellinen. Ja teltattomille hyvin siivotut lehmän ruokintapaikat tarjosivat viileän varjon kuumalta auringolta. Sinne mekin majoituimme toisena päivänä, kun kuvittelimme tekevämme vain pikapyrähdyksen kehässä ja sitävarten ei telttaa viitsitty pystyttää

Lauantaina monen tuomarimuutoksen jälkeen aussiet arvosteli tunnetusti tiukka virolainen Maret Kärdi. Päivä ei ollut meidän: Aida sai EH:n keskeneräisyydestä ja Ruuti H:n mataluudesta. Koska tuomarit oppivat erottamaan matalan pitkästä? Ruuti on ihanteellinen säkäkorkeudeltaan, mutta on rungoltaan pitkä. Ja jos tuohon runkoon laitetaan mittasuhteiltaan hyvä korkeus koira taitaisi olla jättiläinenPusu .

Paras narttu ja VSP oli kuitenkin Ruutin velipuolen tytär joka sijoittui myös päivän juniori ryhmässä upeasti voittoon!

Sunnuntain tuomari oli Elena Kuleshova Venäjä. Aida jun eri/2 ja PN-4.

Ruuti räjäytti pommin: eri/1 sert PN-1 ja VSPNauru!

Sertistä olin jo todella tyytyväinen ja yllättynyt, koska kilpailua oli enkä olisi uskonut enempään! Sama tuomari oli junioribis tuomarina eilen ja sijoitti voittajaksi nyt PN-2 tulleen juniorinartun. Hyvä Ruuti!