Ilman sen suurempia ennakkovalmisteluja lähdimme Turun KV näyttelyyn  Aidan kanssa. Salaisena toiveena voittaa oma juniori luokka.
Tuomarina oli Norjalainen Anne Indergaard.
Ausieita oli ilmoitettu 22 kpl joista uroksia vain kuusi. Nartuista osa oli monen maan valioita ja yksi C.I.B:kin joukossa. Ja tietysti oma ennakkosuosikkini nuortenluokassa kilpaileva "Coco" jo ties kuinkamonen näyttelyn voittanut kaunotar.
Junioriluokan voitto tuli Aidalle ja sa. Sitten kilpailtiin PN-kehässä ja yksi toisensa jälkeen koiria sijoitettiin kunnes jäljellä oli C.I.B tittelinsä jo ansainnut koira ja Aida. JA AIDA VOITTI!!!laughheartlaughyes  
Samaan riemuun Aida voitti myös uroksen ja oli ROP!!!!laughheartlaughyes

Vaal.punainen%20ruusuke-normal.jpgsert_3k_3n_net120_0810_451-normal.jpgcacib_3k_3n_net120_0810_66d-normal.jpgrop_3k_3n_net120_0810_dc7-normal.jpg

Arvostelu vapaasti käännettynä:
"Erinomainen tyyppi, koko & mittasuhteet. Kaunis naisellinen pää. Erinomainen kaula & ylälinja. Erinomaiset kulmaukset edessä & takana.   ???? liikkeessä.  ??????????????Erinomainen temperamentti, turkki & esittäminen. Laadukas blue merle." Kysymysmerkkien kohdalla en saanut tekstistä selvää. 

Nyt on ensimmäinen serti voitettu ja hienossa isossa näyttelyssä. Cacibia ei Aida saanut ottaa, kun on vasta 13 kk.  Aidan pentuesisar Tyyris oli jun eri/2 sa ja oma ennakko suosikkini Coco oli Aidan ja parin valion jälkeen PN4.
Ryhmäkehä meni läpijuoksuna, mutta tulokset olivat 13 kk ikäiselle vielä keskeneräiselle koiralle päätähuimaavan loistavat. 

20.11.2012

Lisätään loppuun pari kuvaa Turun näyttelystä Aidan "osaomistuskasvatuskoti" S&P Kankaanperän ottamia ja minun omavaltaisesti rajaamina,
Ensin jun luokan voitto:


Ja sitten PN-kehä: